Γεια! Καλώς όρισες στο fotaki!

Evanthia Fotaki

Είμαι η Ευανθία και θα ήθελα να σου γράψω λίγα πράγματα για εμένα, έτσι ώστε να με γνωρίσεις λίγο καλύτερα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, έτρεφα τεράστια αγάπη για τον άνθρωπο και λάτρευα να ασχολούμαι μαζί του. Αν και συχνά άκουγα να λένε ότι ο κόσμος είναι κακός, να μην εμπιστεύομαι εύκολα και άλλα τέτοια "ωραία", εγώ συνέχιζα ακάθεκτη με σημαία μου την αισιοδοξία! Πριν αναρωτηθείς, θα σου πω ότι φυσικά κι έχω πληγωθεί και μάλιστα πολύ, όμως για πες μου, ποιός δεν έχει πληγωθεί σ’αυτή την ζωή; Όπως λέει κι ο σοφός λαός: δεν έχει σημασία το τί θα σου συμβεί, αλλά το πώς θα το αντιμετωπίσεις.

Το 2012 μου προέκυψε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σίγουρα τότε πέρασα αρκετά δύσκολα, όμως ήμουν ευγνώμων που ακόμα βρισκόμουν σε αυτόν τον κόσμο και νικήτρια. Αυτό ήταν το κομβικό σημείο στην ζωή μου που αποφάσισα να ξεκινήσω πραγματικά να ζω κι όχι απλά να αναπνέω.

Ένα από τα πράγματα που μου ήταν απαραίτητο να αλλάξω, ήταν η δουλειά μου. Ήθελα το χόμπι μου να γίνει εργασία. Έχοντας τελειώσει Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων και «κληρονομώντας» την οικογενειακή επιχείρηση με ποδήλατα, έπαιρνα κάποια ικανοποίηση, αλλά δεν ήταν αυτό που με γέμιζε. Μέσα από αυτό συνειδητοποίησα ότι η ανάγκη μου για αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους σε άλλο επίπεδο όλο και μεγάλωνε κι έτσι το επόμενο βήμα ήταν να πάρω στα σοβαρά αυτή την ανάγκη και να ξεκινήσω να σπουδάζω, να αποκτώ γνώσεις κι εμπειρία, πάντα στις σωστές δομές.

Φτάνοντας στο σήμερα, είμαι Διαπιστευμένη Coach & Mentor από τον Παγκόσμιο Φορέα EMMC Global και Συνθετική Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Έχω εξειδικευτεί στο Wellness Coaching, είμαι NLP (Neuro Linguistic Programming) και EFT (Emotional Freedom Technique) Practitioner, είμαι Φοιτήτρια BSc Psychology και παράλληλα είμαι Εκπαιδευόμενη Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια.

Ελπίζω να με γνώρισες λίγο καλύτερα και αν μπορώ να σου φανώ κάπου χρήσιμη, θα είναι μεγάλη μου χαρά να τα πούμε!

Μέχρι τότε,

Choose to Shine

Κλείσε τώρα μία εντελώς δωρεάν Coaching συνεδρία, για να γνωρίσεις εμένα και την διαδικασία

Κλείσε ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία Κλείσε ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία
Book an appointment with Fotaki using Setmore